Ορθοδοντική Θεραπεία & Μέθοδοι

Διότι όλοι αξίζουν ένα όμορφο χαμόγελο!

Στο ορθοδοντικό ιατρείο του Φώτη Ταράουνε, στην Περαία Θεσσαλονίκης, παρέχονται υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλο το εύρος της σύγχρονης οδοντιατρικής και απευθύνονται τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες.

 

Ορθοδοντική θεραπεία με σύγχρονες τεχνικές

Διαφανείς νάρθηκες Invisalign

Με τους διαφανείς νάρθηκες Invisalign επιτυγχάνουμε, εύκολα, το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για ευθειασμό των δοντιών, χαρίζοντάς σας το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν. Η μέθοδος προσφέρει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Οι νάρθηκες είναι σχεδόν αόρατοι, γι’ αυτό και δεν γίνονται αντιληπτοί εύκολα από τρίτους.
  • Οι νάρθηκες είναι αποσπώμενοι, παρέχοντάς σας την ευελιξία να τους αφαιρείτε, για να φάτε, να πιείτε και να πλύνετε τα δόντια σας.

Διαφανή Σιδεράκια

Είναι κατασκευασμένα από ειδικά υλικά και είναι σχεδόν αόρατα, προσφέροντας άριστα αποτελέσματα.

Μεταλλικά Σιδεράκια

Τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια επικολλώνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών. Τα τελευταία χρόνια, το μέγεθός τους έχει μικρύνει σημαντικά, προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα τόσο από αισθητική, όσο και από λειτουργική άποψη, αφού καθαρίζονται και πιο εύκολα.

Γλωσσικά Σιδεράκια

Τα γλωσσικά σιδεράκια διαφέρουν από τα συμβατικά, ως προς το ότι τοποθετούνται στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών, προσφέροντας ένα πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούνται, όπως και τα παραδοσιακά σιδεράκια, για τη σωστή σύγκλειση των δοντιών και τη διόρθωση κενών, συνωστισμών και στροφών δοντιών, για ένα όμορφο χαμόγελο.

Θεραπεία με γλωσσικά σιδεράκια